醍醐酩酊.
高级会员
声望: 0

回应: 点解饮普洱这类陈茶之风源于南方?

#947 发表於 2011-10-17 01:00
[/quote]
師兄,你个八月十五出事与我何干?你太認真了。不過讀你那些書又几好,學了些天上無的資訊。不過說來說去西藏和新疆等落後地區的茶磚不就是粗茶來。不合我們活在天上的。我們飲慣仙茶。[/quote]
你好嘢:angry: 等我吹牛吹到上天个阵,抢你D仙茶,卖晒佢抵债;)

竹本郎
资深会员
声望: 20

#948 发表於 2011-10-17 01:06
醍醐酩酊. 写道::

師兄,你个八月十五出事与我何干?你太認真了。不過讀你那些書又几好,學了些天上無的資訊。不過說來說去西藏和新疆等落後地區的茶磚不就是粗茶來。不合我們活在天上的。我們飲慣仙茶。[/quote]
你好嘢:angry: 等我吹牛吹到上天个阵,抢你D仙茶,卖晒佢抵债;)[/quote]

酩酊兄你要還債?莫非買了啲三四線股票,近來大跌市,全都變了仙股。仙茶值千金,金价還可以。你找仙姐幫你便可!

醍醐酩酊.
高级会员
声望: 0

#957 发表於 2011-10-18 00:08
嘻嘻,一身儿女债,半世老婆奴,
先生放我呢条深水石斑一马啦:silly:

紅紅
中级会员
声望: 2

#961 发表於 2011-10-18 21:44
深水塔沙先至系衰到貼地,深水石斑最多未系有山埃毒,無事嘅,依然硬凈:silly:

竹本郎
资深会员
声望: 20

#967 发表於 2011-10-20 00:25
醍醐酩酊. 写道::
嘻嘻,一身儿女债,半世老婆奴,
先生放我呢条深水石斑一马啦:silly:

我又唔係大耳窿,洗乜我放生你?
页面处理时间: 0.61 秒